изкупуване на лаптопиЛаптоп-сервиз.com изкупува повредени лаптопи. Предлагаме на вашето внимание ориентировачни цени :

Лаптопи използвани до 1 година -> 100-300лв

Лаптопи използвани от 1 до 3 години -> 50-200лв

Цената варира в зависимост от повредата и времето на експлоатация. За запитване за цена ни пуснете съобщение на лайв чата долу в дясно, като опишете точния модел лаптоп и повредата.

Счупен дисплей и изгоряла дънна платка са сред най-честите повреди, чийто ремонт струва прекалено скъпо. Поправката в оторизиран сервиз възлиза около 300-500 лв. Сами можете да си направите сметката, че за по-стар компютър, това е неизгодна сделка, защото за същите пари, ще си купите нов, при това с гаранция. Пред вас има две опции, да ни продадете лаптопа или да ни се доверите да го поправим, на почти два пъти по-ниска цена от оторизираните сервизи.

Нашата фирма предлага на клиентите си услугата изкупуване на лаптопи. Тъй като ние използваме тези компютри за части, не можем да бъдем сигурни, че всички компоненти ще са ни от ползва, както и в какъв срок ще успеем да им намерим приложение. Затова цената се формира спрямо търсеноста на модела, времето през което е използван и вида на повредата.

Ремонт на повреден лаптоп е наша основна работа. Независимо дали проблема е в дефектирала дънна платка или счупен дисплей, ние ще подходим адекватно с най-съвременна техника за диагностика и ремонт.Отличаваме се с уникалната услуга, поправка в присъствието на клиента. По този начин може да сте сигурни в коректността и професионализма на нашите служители, които ще ви съдействат за всичко, което касае вашия лаптоп.