При интензивно използване на лаптоп, пренасяне от едно място на друго и често отваряне и затваряне на капака се появяват неприятни дефекти. Ако капакът се държи нестабилно или скърца при отваряне, то вие се нуждаете от сервизната ни услуга смяна на панти за лаптоп.смяна на панти за лаптоп

Основни причини за повреда :

-Засъхналата смазка създава неприятното скърцане при отваряне. Проблема се проявява след две години използване. Препоръчваме ви, да вземете мерки веднага, за да предотвратите по-сериозен ремонт в бъдеще.

-Друга причина е механичен удар в следствие на изпускане. В зависимост от щетите, пантите могат да бъдат поправени или сменени с нови. Този компонет е сред най-натоварените в корпуса и избора на нова е по-добрия вариант.

– Всекидневно се произвеждат хиляди, а може би милиони преносими компютри. Да попаднете на фабричен дефект е неприятно, но сме има клиенти, с подобен проблем.

Смяната на панти не е лесна процедура. Обърнете се към нашия сервиз и ви гарантираме, че ще получите професионален ремонт, извършен с прецизност.

Смяна / ремонт  на панти за лаптоп – 100 лв.

За хора, можещи да извършат ремонта сами, препоръчваме да разгледат онлайн магазина, с най-ниски цени за панти на лаптоп.