Смяна на дисплей за лаптоп е стандартна и бърза услуга, която извършваме в рамките на около 30 минути пред вас в нашия сервиз. Не се налага да оставяте лаптопа и да се връщате допълнително, за да си го вземете. Разполагаме с разнообразие и складова наличност от нови и втора употреба матрици за лаптопи.

Как мога да поръчам или да получа допълнителна информация за моята матрица, дисплей ?

За точна цена специално за вашия лаптоп, моля свържете се с нас всеки РАБОТЕН ДЕН от 9 до 19 часа на онлайн чата(долу в дясно) или на тел: 0876341414

Можете да изпратите запитване директно на email: info@screen.bg – в работни дни отговаряме бързо.

Ако сте запознати с това точно от каква  матрица / дисплей имате нужда, можете да поръчате директно от коректен електронен магазин за дисплеи/матрици за лаптоп.

Много от матриците/дисплеите са взаимозаменяеми и затова е най-добре да ни попитате за подходящ модел на най-добра цена. Всички продукти които внасяме са Клас А, което е най-доброто. Гарантираме за това, като при монтаж в нашия сервиз можете да се убедите в това преди да заплатите дисплея. Същото важи и при покупка. Можете да видите на някой наш тестови лаптоп какво купувате.

Гаранцията, която предлагаме е следната:

Нова матрица/ дисплей – 6 месеца.

Втора употреба матрица/дисплей – 3 месеца.

При желание от Ваша страна може да се доплати за допълнителна гаранция / само за нови матрици / – доплащането е 30 лв. и така гаранционния срок става 12 месеца. За да сме коректни трябва да споделя, че продаваме матрици от 3 години и досега нямаме нито една върната за гаранционна замяна или някакво оплакване. В тази връзка закупуване на допълнителна гаранция само утежнява цената на ремонта.

Труда за подмяна на матрица, без самата матрица, струва 60 лв. в нашия сервиз в София , Казичене

Моля, ако имате въпроси ни потърсете. Ще се радваме да ви помогнем.