Уважаеми клиенти,

Поради липса на квалифициран персонал с опит всички услуги се извършват лично от собственика на сервиза при възможност и след предварителна уговорка с клиента. Ако искате да ви се свърши работа то се свържете с мен на тел. 0876341414

РЕМОНТ НА ЛАПТОПИ:

Първична диагностика на лаптоп /без разглобяване, като се заплаща за всеки един лаптоп, независимо дали се ремонтира или не. / – 30 лв.

Цялостна диагностика на лаптоп /с разглобяване и тест на дъното, процесора и дисплея ако се наложи. Заплаща се при отказан или невъзможен ремонт на дънната платка/ – 60 лв.

Цялостно почистване на лаптоп  – / включва проверка на охладителния елемент, смяна на консумативи – термо паста и термален пад  / –  100 лв.

Смяна на дисплей на лаптоп /цена за труд без включени части/ – 60 лв.

*Процедурата е следната: Отваря се лаптопа, вижда се модела на повредения дисплей. Проверява се цената в ел. магазина на директения вносител на дисплей/матрици за лаптоп. В повечето случаи цената може да бъде проверена и без отваряне на лаптопа и следно варира между 100 и 150 лв.

Смяна на горен капак на лаптоп /цена за труд / – 80 лв.

Смяна на инвертор за подсветка /цена за труд / – 80 лв.

Смяна на камера на лаптоп /цена за труд / – 50 лв.

Смяна на лентов кабел на лаптоп / цена за труд / – 100 лв.

Смяна на долен корпус на лаптоп /цена за труд без включени части, в услугата е включено и цялостно почистване на лаптопа + смяна на консумативи (термо пад и термо паста /  – 120 лв.

Смяна на дънна платка на лаптоп /цена за труд без включени части, в услугата е включено и цялостно почистване на лаптопа + смяна на консумативи / –  120 лв.

Смяна на вентилатор за лаптоп – /цена за труд без включени части, в услугата е включено и цялосно почистване на лаптопа + смяна на консумативи / – 100 лв.

Смяна на букса за захранване, LAN карта, USB Портове и др. – /цена за труд без включени части / – 80-150 лв.

Смяна на Рам памет /цена за труд без включени части / – 30 лв.

Смяна на CD/DVD    /цена за труд без включени части / – 30 лв.

Смяна на клавиатура за лаптоп –  /цена за труд/ – 40 лв.

Смяна на клавиатура за лаптоп – труден монтаж (това са клавиатури с рамки при които се изисква разделяне на клавиатурата от рамката. /цена за труд/ – 120 лв.

Смяна на клавиатура за лаптоп – на лаптопи Apple  – 150-250 лв . / само за труд, зависи от модела /

За липсващи услуги, запитване за ремонт или контакт с нас моля изпозлвайте тел: 0876341414 или онлайн чата долу в дясно, като ни оставите съобщение с ваши контакти за обратна връзка. Ако предпочита

Сервиза си запазва правото да откаже или промени цената на дадена услуга при положение, че лаптопа за ремонт е в лошо хигиенно състояние, има опасност да се повреди друго при ремонта или други причини.